Mengapa???

Mengapa 90% percubaan menurunkan berat badan tanpa Jusmate 5 gagal?
Sebab utamanya ialah mengambil jalan yang salah..JANGAN ANDA TERMASUK DALAM PERATUSAN ITU!!!!

CARA SALAH: Kurang makan

KESANNYA:
Otot mengecut, air dalam badan mengurang dan kadar metabolisma turun mendadak. Lemak masih kekal.

KEPUTUSAN:
Kurus sekejap, semua KG yang hilang datang kembali bersama beberapa KG lagi sebagai tambahan.

CARA SALAH:Ambil pil pelangsingan.

KESANNYA:Selera makan langsung hilang, loya, pening-pening, jika tersalah ambil, kesihatan terjejas.

KEPUTUSAN:Kurus sekejap, jika berhenti ambil pil, selera makan datang kembali dan gemuk semula.

CARA SALAH:Makan buah-buahan sahaja.

KESANNYA:Badan menjadi kurang bertenaga kerana nutrisi tidak lengkap dan seimbang. Tekanan
kerana terpaksa makan makanan yang sama berulang-ulang.

KEPUTUSAN:Diet tidak kekal lama, mudah berputus asa!


MENGAPA JUS MATE 5 TIDAK SEPERTI PROGRAM PELANGSINGAN YANG LAIN?


JUs mate 5 merupakan progam pengurusan berat badan yang dihasilkan dari herba-herba terpilih yang selamat dan berkesan yang mampu mengawal selera makan,mengawal paras gula dalam darah, menukar karbohidrat kepada tenaga dan meningkatkan metabolisme badan. Jus mate 5 mampu mengecilkan kantung perut seperti kesan pembedahan mengecilkan kantung perut untuk membuatkan anda rasa cepat kenyang dan akan makan sedikit sahaja.Kesan ini akan berpanjangan dan akan melatih cara pemakanan anda dan dapat mengawal berat badan anda walaupun anda telah berhenti daripada mengambil jus mate 5. Herba-herba di dalam jus mate 5 mampu mengaktifkan sel – sel di dalam badan untuk meningkatkan kadar metabolisme supaya badan dapat membakar lemak dengan lebih cepat.

1) Apakah Kesan sampingan yang mungkin berlaku selepas mengambil Jus mate 5?

A:Tiada apa-apa kesan sampingan daripada pengambilan jus mate 5 kerana semua bahan -bahan nya diperbuat daripada herba yang selamat.

2) Adakah ia akan menganggu sistem perhadaman?
A:Tidak!!!..ia tidak akan menganggu sistem perhadaman dan tidak akan membuat anda sakit perut.

3)Bagaimana lemak dibuang?
A:Lemak-lemak dalam badan kita akan dibuang dalam bentuk tenaga . Setiap orang memerlukan jumlah tenaga yang berlainan mengikut berat badan, jantina dan umur masing-masing. Contohnya seorang wanita dewasa, berat badan 80kg, aktiviti harian dalam kategori sederhana aktif, tenaga yang diperlukan olehnya dalam sehari ialah 2400kcal. Pengguna Jus Diet Mate 5 ditekankan untuk mengambil makanan dengan jumlah tenaga sehari 1000kcal sahaja. Jadi, tenaga selebihnya iaitu 1400kcal akan diambil dari lemak-lemak yang terkumpul di dalam badan. Begitulah bagaimana ianya berfungsi menyingkirkan lemak.

4) Bagaimanakah ianya berfungsi mengenyangkan?
A:Jus Diet Mate 5 (JDM5) yang diambil pada tengahari mula menjalankan tugasnya. Ia akan mula mengaktifkan sel-sel untuk menukar gula kepada tenaga dan memecah lemak kepada tenaga. Ia mula aktif merangsang sel-sel otak untuk menghasilkan neurotransmitter serotonin mengubah rasa lapar dan tabiat pemakanan anda. Guar Gum dan Soy Protein menjadikan perut anda ketat dan kenyang.

5) Bolehkah Jus Mate 5 ini digunakan untuk mengempiskan perut?
A:YA!!!..Jus Mate 5 ini juga berfungsi untuk mengempis kan perut. Ia sesuai digunakan oleh perempuan atau lelaki yang ingin mengempiskan perut. Untuk mengempiskan perut, Anda perlu mengambil Jus Mate 5 pada sebelah malam sebelum tidur.

6) Bolehkah saya mempercayai jus mate 5 ini?

A:Seperti yg anda saksikan gambar saya di atas. Saya mengambil masa 13 minggu untuk turunkan berat badan dari 86kg kepada 63kg. Produk ini di jamin 100% berkesan dan selamat digunakan.

7) Bagaimana cara permakanan Jus Mate 5 ini?
A:Cara permakan jus mate 5 secara terperinci di terangkan di dalam blog kami. Sila

Bagaimana nak membeli jus mate 5?
A:Anda boleh memesan jus mate 5 melalui SAYA. Caranya diterangkan seperti dibawah .Proses penghantaran mengambil masa 3hari selepas pengesahan bayaran


KATAKAN TIDAK LAGI PADA MASALAH BERAT BADAN!!

Jadi..


Jalan penyelesaian paling mudah ialah menjadi ahli dan pengedar bagi produk HPM seperti saya. Dengan hanya pembelian 3 kotak bagi mana-mana produk serendah RM450, anda akan terus menjadi ahli seumur hidup. Mendapat peluang menjalankan perniagaan e-dagang seperti ini mampu menjadikan anda sebagai seorang jutawan. Hanya menjalankan perniagaan di internet tanpa perlu ada masa keja yg tetap, tak perlu pengalaman, anda mampu menguruskan perniagaan ini dengan lebih efektif dan berjaya..


Tunggu apa lagi? Sertai saya dalam memperkembangan perniagaan yg semakin mendapat sambutan hangat ini sekali gus menjadikan anda sebagai seorang usahawan perniagaan berdaya saing dan berjaya..


Jom sertai saya!!! Hubungi saya utk keterangan lanjut..
0122835640

0 ulasan:

Post a Comment